Këngëtarja shqiptare ka treguar detaje nga jeta e saj intime. E ftuar në “Trokit”, Rusi ka treguar për planet e saj në karrierë si dhe për jetën e saj personale.

Teksa moderatori Ermal Peçi e pyeste në lidhje me shpenzimet që do të bënte nëse do të kishte shumë para.

“Do merrje një lodër se ksi apo një mashkull eskortë?”– e pyeti Peçi.

Si fillim Era tha ‘asnjërën’ ndërsa më pas zgjodhi mashkullin eskortë.

“S’ke përdorur asnjëherë lodra se ksuale,”- e pyeti moderatori.

“Jo,”- u përgjigj Era me qetësi.