Aktori shumë i dashur për publikun Gentian Zenelaj ditën e sotme ishte i ftuar në emisionin e mëngjësit në ‘Club FM’.

Zenelaj foli në lidhje dhe me jetën e tij private ku tregoi se puna e tij e parë ka qënë në radio.

Ai rrëfeu se emisioni i tij ishte nga ora 7- 9 të mëngjësit dhe për këtë arsye i duhej të ngrihej herët.

Megjithatë një ditë atë e kishtë zënë gjumi dhe për të rregulluar gabimin e tij së bashku me kolegun hoqën fishën e transmetimit në mënyrë që emisioni të mos dëgjohej në gjithë Shqipërinë.

“Emisioni ishte 7 me 9 të mëngjesit dhe unë gjendesha në shtrat në orën 07:45. Asokohe kolegu im hoqi fishën e transmetimit dhe radio nuk dëgjohej më në të gjithë Shqipërinë. Kur arrita në studio thashë në mikrofon pra “siç po thosha” që të mos kuptohej që problemi ishte i joni”,-tha Genti. Kjo deklaratë e tillë shkaktoi shumë të qeshura në studio.