Ylli i famshëm i famshëm i Big Brother, Chloe Ayling, e cila u rrëmbye në 2017 në Milano, nga një ban.dë e trafi.kimit të vajzave për shfrytëzim pros.titucioni, tregon se e ka rikuperuar traumën e kaluar.

Me disa postime në Instagram ku nxjerr në pah fizikun e saj mbresëlënës dhe buzëqeshjen për tu pasur zili, Chloe lë të kuptohet se e ka hedhur pas krahëve dramën që përjetoi kur u mbajt peng për 6 ditë në një shtëpi në një fermë të largët italiane.

Burrat e maskuar e kapën atë para një viti në Milano, pasi më parë e kishin mashtruar me premtimin e një seti fotografik fitimprurës.

Ndërkohë, së fundmi Chloe Ayling ka nisur një tur udhëtimesh në vende ekzotike. Ylli 21-vjeçar aktualisht ndodhet në Singapor, nga ku ka ndezur 250 mijë ndjekësit e saj me foto përvëluese.