Aktorja se ksi e “Duplex” Eliona Pitarka, prej disa ditësh ndodhet me pushime, ku nuk ka ngurruar të hidhte në “Instagram” foto pro vokuese me b ikini.

Mirëpo me postimin e fundit, aktorja s eksi shprehet se ndihet e lodhur nga këto pushime, teksa pozon në breg të detit.

“Kthehu punes aty kalon me bukur se pushimet”, i shkruan një komentues ndërsa Eliona i tregon se mezi po pret.

“Presim Shtatorin, taksirat me pushu dhe 1 muaj”, përgjigjet Eliona.