Këngëtarja shqiptare Fjolla Morina gjatë një interviste ka thyer heshtjen dhe ka folur për ish-të dashurin e saj. Ajo ka folur mjaft hapur madje mund të thuhet se e ka lëshuar fare gojën. Fjolla Morina ka qenë e ftuar në emisionin ‘’Rudina’’ e teksa fliste për ish-të dashurin e saj tha:

Ai është një copë m*ti, uppps harrova që ka kamera.’’ Ish-i dashuri u largua nga ajo, pasi e la shtatzënë. Po ashtu gjatë kësaj interviste këngëtarja ka thënë se vajzën e saj të dytë e ka lindur e vetme në Amerikë e se babai i saj nuk është kujtuar kurrë për të. Kujtojmë këtu se madje 2 muaj pasi Fjolla kishte lindur të bijën dhe kishte dalë me të, ish-i dashuri e rrahu atë në publik.

Gjithashtu në media është shkruar edhe se e fejuara e ish-të dashurit të Fjolla Morinës ka tentuar ta sul.mojë këtë të fundit me thi.kë.