Për këtë të shtunë, astrologët kanë parashikuar që 2 shenjat më me fat. Ato janë Akrepi dhe Virgjëresha.

Akrepi- Është një shenjë që ka shumë vetëbesim dhe rrallë ndodh të bëjnë si u thonë të tjerët, sepse ata nuk e “tradhtojnë” kurrë veten e tyre. Jeni një luftëtar i vërtetë që çdo fatkeqësi në jetë e shihni si një mësim dhe kjo ju bën shumë të suksesshëm edhe sot.

VirgjëreshaJu jeni të patundur në vendosjen dhe realizimin e qëllimeve për veten tuaj. Keni lindur për të qenë të suksesshëm dhe të pasur.  Ju pëlqen që gjithmonë të qëndroni në krye dhe për asnjë arsye të mos bini poshtë.