Cabot Guns ka prodhuar dy pistoleta Colt 1911, model i përdorur nga ushtria amerikane në vitet 1911-1968, që kushtojnë 4.5 milionë dollarë.

Pistoletat unike janë bërë me një copëz nga meteoriti “Gibeon”, i cili ka rënë në tokë 4.5 miliardë vite më parë, dhe që është zbuluar në vitin 1830, në Namibia.
Pistoletat e quajtura “Big Bang” janë ndërtuar duke përdurur rreze X, prerje me rreze elektronike, dhe çmimi 4.5 milionë dollarë i bën më të shtrenjtat në histori.j.j