Aknet janë një problem serioz, sidomos për femrat. Shumë i përjetojnë seriozisht dhe madje ndikojnë edhe në jetën e tyre emocionale.

Të famshmit kanë filluar të flasin publikisht për problemet e tyre me lëkurën. Pas Kendall Jenner, e ka bërë dhe Dua Lipa.

Në një foto që ka postuar dje. Lipa ka publikuar foton me lëkurën e irrituar dhe shkruan:

“Lëkura ime është në gjendje të çmendur”.

Të famshmit ndikojnë në jetën e të rinjve, të cilët çdo problem shëndetësor e marrin seriozisht dhe e përjetojnë shumë.