4 arbitra, mes tyre një femër, kanë marrë stemat e FIFA-s për vitin 2019.

Enea Jorgji, Eldorjan Hamiti, Juxhin Xhaja dhe Emanuela Rusta, e cila e ka për herë të parë, morën stemat e FIFA-s në një ceremoni të zhvilluar në fund të seminarit katër ditor të zhvilluar në Durrës me të gjithë arbitrat dhe asistentët e Kategorisë Superiore dhe Kategorisë së Parë

Shefi i Sektorit të Arbitrimit në Federatën Shqiptare të Futbollit, Sokol Jareci së bashku me përfaqësuesin e FIFA-s, Alen Snody, dorëzuan stemat e reja të FIFA-s për vitin 2019.

Jareci në fjalën e tij u shpreh se, ”u rikonfirmuan 3 arbitrat kryesorë të FIFA-s, gjithashtu u rikonfirmuan katër nga asistentët dhe dy asistentë ishin të rinj dhe morën për herë të parë stemën e FIFA-s”.