Një grua ka rënë me kokë në asfalt pasi u rrëzua nga kati i 9-të i një pallati në Rusi teksa ishte duke kryer marrë dhënie sek suale me partnerin e saj.

Gruaja, 30 vjeç, u gjet e vdekur poshtë një blloku apartamentesh në Shën Petersburg, ndërsa i dashuri i saj mbijetoi pasi ra sipër saj.

Policia thotë se sipas dëshmitarëve çifti u përpoq të bënte se ks në një dritareje, por duke përfunduar keq.

Për ta bërë situtatën akoma dhe më shumë të çuditshme, dëshmitarët thanë se pasi kishte rënë në tokë, partneri i 30-vjeçares ishte çuar në këmbë dhe i ishte ribashkaur festës.

Marrë nga Mail.com