Protesta e studentëve u mbyll. Pasi ministria e Arsimit pranoi kërkesat e tyre, nga nesër mësimi do të fillojë normalisht në Universitetet e vendit.

Këtë e bën me dije me anë të një njoftimi edhe Këshilli Studentor i Universitetit Luigj Gurakuqi në Shkodër. Ky i fundit në njoftimin e bërë falenderon rektorin e Universitetit për takimin e organizuar dhe qeverinë për shfuqizimin e pikës 4 të nenit për pagesat mbi kreditet, dhe inkurajon studentët për nisjen nga nesër të një procesi të rregullt mësimor.

DOKUMENTI:

Sot Ministrja e Arsimit njoftoi dy vendime te rendesishme. E para, anullimin e vendimit te Keshillit te Ministrave per tarifen shtese per provimet e mbarura. E dyta, ngritjen e grupit te punes me perfaqesues te keshillave studentore dhe universiteteve per te diskutuar te gjitha kerkesat e paraqitura nga studentet./Lexo.al