Në datën 10, 11 dhe 12 gusht në qytetin e Prishtinës do të mbahet festivali “Sunny Hill”, dhe do të marrë pjesë edhe DJ i famshëm botëror, Martin Garrix.

Përmes një videoje të publikuar në rrjetet sociale, Martin është shprehur se më padurim po pret të jetë pjesë e skenës.