Videoja e një 5 vjeçari afgan duke vallëzuar është bërë virale nëpër botë.

Fëmija fillon të ecë për herë të parë normalisht, pasi në njërën këmbë iu vendos një protezë.

Ahmedi, siç shkruan BBC, humbi njërën këmbë kur ishte vetëm 8 muajsh, pas përplasjes midis Talibanëve dhe forcave të qeverisë afgane.

Që nga ajo kohë, nuk ka mundur të ecë normalisht dhe tani falë protezës, ecën për herë të parë.

Videoja e një 5 vjeçari afgan duke vallëzuar është bërë virale nëpër botë.