Keni menduar ndonjëherë se cili është potenciali i vërtetë i vajzave dhe grave, nëse i jepet mundësia për ta treguar atë?

Kështu e ka nisur postimin zyra e Bashkimit Europian në Tiranë, vajzat, dita ndërkombëtare e të cilave është sot. “Ne mendojmë se çdo grua dhe vajzë mund të ndërsejë fuqinë e një uragani, nëse i lejohet të hapë krahët e saj – ky është ‘efekti flutur’.

#DayoftheGirl: Protect. Empower. Invest.

Today is the #DayoftheGirl 🌍💙.Ever wondered what's the true potential of girls & women if they are simply given a chance to show it?For us, every woman and girl can unleash the power of a hurricane, if she is only allowed to stretch her wings – this is the 'butterfly effect' 🦋💪.Check what's already happening👉http://europeanweekofactionforgirls.org/#EUgirlsweek #SpotlightEndViolence #GirlsCan

Gepostet von European Commission am Mittwoch, 10. Oktober 2018