Deputeti Klevis Balliu ka përcjellë një mesazh motivues për shqiptarët.

Djali i botuesit të njohur të gazetës “55”, siguron se ai dhe Partia Demokratike janë shpresat e vetme të këtij vendi.

Demokrati gjykon se Rama ka zgjedhur bandat dhe krimin.

“Kjo qeveri ka zgjedhur bandat, krimin, korrupsionin dhe drogën.

Duke braktisur qytetarët dhe të ardhmen perëndimore të vendit, qeveria e Kryebanditit ka zgjedhur që të pasurojë oligarkët dhe klientët e saj.

Por ka një shpresë.

Partia Demokratike dhe lidershipi i saj.

Forca e parë perëndimore në vend ka fokusin e saj tek mirëqenia e qytetarëve dhe aleatët më të mirë BE dhe SHBA”, shkruan Balliu.j.j