Nëse jeni në një marrëdhënie dhe ndiheni mirë dhe e doni njëri-tjetrin, gjasat janë që po përjetoni dashuri të vërtetë. Dashuria e vërtetë është përkufizimi i vërtetë i një romance të përsosur.Por nuk është e lehtë për ta gjetur dashurinë. A shihni këto shenja të dashurisë së vërtetë në marrëdhënien tuaj?
Bright Side ka bërë  një listë të gjërave që sinjalizojnë se partneri juaj ju do shumë.
1. Ata ndajnë ushqimin e tyre.
Me sa duket, ka shumë njerëz që urrejnë kur dikush ua merr një kafshatë ushqimi, sidomos pa pyetur.Kjo është arsyeja që nëse partneri juar ndan ushqimin me ju, ju ofron një shije të tij, dhe kur ai nuk e ka problem nëse ju hani nga pjata e tij në një vend publik ose në shtëpi është një shenjë e mirë e dashurisë.
2. Ata ju lënë mesazhe me zë
Komunikimi online shpesh merr shumicën e kohës me njerëz të tjerë këto ditë. Është një alternativë e mirë për ata që nuk mund të jenë së bashku aq sa duan, por ende ndjejnë nevojën për të qëndruar të lidhur. Mesazhet zanore që partneri juaj ju dërgon, tregon se atij i ka kushtuar kohë dhe përpjekje për të regjistruar atë.
 3. Ata janë të gatshëm për të provuar gjëra të reja.
Kur dy njerëz takohen, ata të dy tregojnë preferencat e tyre.Të qenit i përfshirë në një hobi dhe të bëni gjëra së bashku, qofshin kurse gatimi ose kalërimi, sporte të ndrsyhme etj forcon lidhjet midis çiftit dhe hap cilësitë tuaja të fshehura.
4. Ata ju lënë shënime të bukura dhe dhurata të papritura rreth jush
Gjeste të mëdha për përvjetorët dhe festimet e mëdha janë një gjë normale. Shumica prej nesh në këto raste përgatitin dhurata. Por janë aktet e vogla të mirësisë, të këndshme dhe të papritura që kanë më shumë vlerë dhe ndriçojnë ditën tuaj.
Shënime të vogla “Unë të dua” të fshehura në xhepin e palltos, mesazhe të shkruara në pasqyrën e banjës me pastë dhëmbësh, pjesa e fundit e çokollatës suaj të preferuar e lënë për ju, e shembujt janë të pafund. Këto gjeste të vogla bëjnë që partneri të ndihet i veçantë, dhe gjithashtu të kuptojë që ju kujdeseni për të.
5. Ata ju marrin me vete nëpër momentet më të shëmtuara
Për djemtë, kjo do të ishte blerje. Jo shumë burra janë të etur të shoqërojnë zonjat e tyre në një zbavitje tregtare që mund të vazhdojë për orë të tëra. Por nëse njeriu juaj është i gatshëm të shpenzojë kohë dhe para në rroba dhe aksesorë më shpesh, ai kujdeset që ti të ndjehesh mirë, sepse e di që kjo gjë është e rëndësishme për ty. Më shumë nëse ai merr pjesë aktive në procesin e zgjedhjes dhe përshtatjes, duke dhënë këshilla dhe mendim.Për vajzat ajo mund të jetë çdo ngjarje sportive. Në shtëpi mund të vihet në pritje për periudhën e kampionatit ose të lojërave të rëndësishme, por ju mund të zgjidhni të përfshiheni.
6. Ata zgjedhin të bisedojnë, jo të heshtin
Kur vjen një periudhë e stuhishme dhe ka një situatë ose një problem për të folur, biseda e zhytur në mendime është çelësi. Personi që me të vërtetë kujdeset për marrëdhënien dhe harmoninë midis jush, gjithmonë do të zgjedhë ndershmërinë dhe dialogun, në kundërshtim me shtypjen e diskutimit. Dashuria ka të bëjë edhe me të kuptuarit.
7. Ata janë krenarë që janë me ju
Duke parë që partneri juaj është krenar për të qenë me ju, është ngazëlluese. Ata janë të gatshëm t’ju prezantojnë me miqtë, familjen dhe kolegët, ata flasin shumë për ty, vlerësojnë hapat tuaj të vegjël drejt qëllimit të vendosur dhe festojnë fitoret tuaja të mëdha.
8. Ata nuk largohen nga ju kur ju keni nevojë më së shumti
Jeta nuk është vetëm me diell, në fakt është plot me momente mjaft të shëmtuara. Sëmundja mund të ndodhë me cilindo prej nesh dhe zakonisht është e papritur. Duke lënë mënjanë pasojat negative të të qenit i sëmurë, është një shans i mirë për të kuptuar se kush është me ju.
9. Ata dëgjojnë këshillën tuaj
Kjo është me të vërtetë e vështirë. Nga njëra anë, gratë janë duke kërkuar një njeri të fortë që mund të marrë vendime dhe burrat duan një grua që mund të bëjë më mirë se të qenit nevojtarë dhe i pavendosur gjatë gjithë kohës. Nga ana tjetër, ne të gjithë duam një partner i cili është i gatshëm të na dëgjojë dhe nuk do të turpërohemi për të kërkuar këshilla. Dy mendime janë më të mira se një./e.e