Bebe Rexha është shumë e suksesshme në karrierën e saj muzikore. Por a mund të thuhet e njëjta gjë për jetën sentimentale?

Këngëtarja është shprehur se prej 4 vitesh nuk ka një të dashur. Dhe në një postim në Twitter, ajo pyeti fansat nëse kjo gjë është normale. Ndërsa thekson se “i dashuri i saj” është muzika. “Nuk kam pasur një të dashur prej 4 vitesh. A është normale? Muzika është i dashuri im. Banale, por e vërtetë,”-shkruan Bebe.

Këngëtarja ka lënë të nënkuptohet se për momentin do ti kushtohet tërësisht karrierës së saj.