Irma Libohova është një ndër këngëtaret më të njohura në vendin tonë.

Ajo ka vite të tëra në skenën shqiptare. Së fundmi gjatë një interviste ajo ka folur për jetën e saj personale.

Ajo ka treguar se dikur i ka thënë bashkëshortit të saj se nëse ai e shikonte se ajo kishte filluar të ndryshonte mendim dhe kishte rrëshkitur ai mund t’i jepte helm.

Irma Ibohova është shprehur kështu:

Kam parë artistë, modele për të cilët kam ndjerë keqardhje kur i kam parë ashtu të mbaruar edhe nga fuqia fizike, edhe nga fuqia vokale. Nuk do të doja në asnjë mënyrë ta kisha mbyllur kështu. Kur kam pasur bashkëshortin gjallë ndonjëherë talleshim me Besnikun. I thosha dëgjo Besnik nëse ti e kupton që kam filluar të çedoj qoftë nga mendimi , nga gjithçka, unë do bëj një helm, do ta lë gati dhe po e pe që kam rrëshqitur ma jep atë helmin ta pi.’’
Kuptohet që këtë gjë këngëtarja e ka thënë në kuadrin e shakasë. Ndër të tjera, ajo gjatë kësaj interviste ka thënë se do të vazhdojë të ngjitet në skenë.