Shkrimtari dhe gazetari Mitro Çela i ka habitur të gjithë miqtë dhe ndjekësit në rrjetet sociale kur është shfaqur me bo ksera.

Mitro ka publlikuar këto foto shoqëruar me diçiturën: “Nu do sk arco. Ma ll pa vlerë, as shitet e as blihet”.

Këto foto të 70 vjeçarit kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve dhe menjëherë kanë nisur të komentohen me humor por edhe me ironi.