Vijojnë reagimet mes Kryeminstrit dhe Kreut të shtetit Ilir Meta në lidhje me dekretin e Gent Cakaj si Ministër i Europës dhe Punëve të Jashtme. Kryeministri ka sqaruar se do t’ia lërë në dorë Gjykatës së re Kushtetuese këtë çështje dhe nuk do të merret me një pengmarrës  të Kushtetutës në zyrën e Presidentit, i cili është katandisur në çizme rezervë e Doktorreshës së Shkencave.

Postimi i plotë:
Mos prisni të merrem më me një pengmarrës të Kushtetutës në zyrën e Presidentit, i cili është katandisur në çizme rezervë e Doktorreshës së Shkencave👎Gjykata e re Kushtetuese do t’i japë fund kësaj maskarade, ndërsa vëmendja jonë do jetë e gjitha tek njerëzit e zero tek çizmet👎