Çiljeta Xhilaga ka postuar një foto, ku sërish shfaqet e mbuluar dhe tregon se është në kohën e faljes së namazit.

Kengetarja pak kohë më parë tregoi de votshmërinë e saj ndaj fesë myslimane, ku agjëroi për një muaj Ramazanin. Disa herë këngëtarja postoi foto me veshjen karakteristike myslimane, pe rçen.