Close up of human hands touching with fingers

Secili nga ne ka dashuri brenda qënies së tij, por jo të gjithë e shprehin në të njëjtën mënyrë. Dashuria shpesh shprehet në varësi të shenjës së horoskopit që ju bëni pjesë, shkruan Living. Më poshtë janë renditur kush është më e dashur dhe ato që kanë më shumë dashuri brenda vetes.

Peshqit: Njerëzit e lindur nën shenjën e Peshqve kanë një kënaqësi të madhe kur bëjnë mirë për njerëzit rreth tyre, prandaj ata marrin vendin e dytë. Peshqit priren të komprometojnë veten e tyre, ata janë lloji i njerëzve që do të bëjnë gjithçka për të ndihmuar të tjerët, edhe nëse nuk marrin asgjë në këmbim, as edhe një falënderim. Është e vështirë për ta që të thonë jo. Ndonjëherë ata janë aq altruistë saqë mirësia e tyre bëhet një defekt, transmeton Living. Ata janë gjithmonë në dispozicion për të ndihmuar këdo.

Gaforrja: Ata përpiqen t’i kënaqin të gjithë, duke harruar të kujdesen për veten. Gaforret jetojnë përmes të dashurve të tyre. Është pjesë e personalitetit të tyre dhe ata janë krenarë për të. Nuk ka asgjë të keqe me përpjekjen për t’i kënaqur të gjithë.

Bricjapi: Në rastin e Bricjapit, vendosja në vendin e dytë shkon krah për krah me varësinë e tyre nga disa njerëz. Ju gjithmonë mund të mbështeteni në një Bricjap që do të jetë aty kur keni nevojë, edhe kur nuk e dini se keni nevojë për të.