Askush nuk është perfekt dhe askush nuk i ka sjelljet oerfekte gjithashtu. Por duke i bërë të ditura defektet e personave të tjerë mund të ndikojmë për mirë të ata.

Këto janë disa defekte të vajzave që djemtë nuk i kanë qejf fare madje ndihen të bezdisura nga ato:

-Shumë make-up.

Të gjithë e dimë që vajzat e përdorin për t’u ndjerë më mirë me veten e tyre,por djemve ju duket si një falsitet kjo gjë. Jo se juve ju intereson kjo gjë, por kujtoni : Pak do të thotë shumë ndonjëherë.

-Shumë vetëbesim.

E dimë që të gjithë duhet ta kemi por kur e shfaqim atë në doza të tëpruara nuk duket asgjë me tepër se mburrje për veten.

-Paaftësia për të nisur një bisedë.

Sigurisht që nuk përfshihet e gjithë gjinia femërore por për ato që e gjejnë veten këtu ju vemë në dijeni se nëse nuk flisni dhe ju gjatë një takimi atij do i duket njëjtë sikur ka dalë vetëm.

-Higjena.

Sigurisht nëse higjena juaj është e varfër sigurisht që ata nuk do duan t’ju kenë pranë. Dhe jo vetëm ata por edhe shumë njerëz të tjerë që ju rrethojnë.

-Kur bëhëni e ngjitur.

Çdokush ka nevojë për hapësirën e tij personale dhe kur ju bëheni e ngjitur dhe nuk shpenzoni dot asnjë moment pa të, kjo situatë do e bëzdisë shumë atë.

-Përkëdheljet dhe zërin e fëmijës.

Kjo mund të tolerohet një herë apo dy por nëse ju jeni 20 e kusur vjet dhe silleni sit ë ishit 5, është diçka që në syrin e një mashkulli duket si diçka pa sens.

-Mos bëni sikur i dini të gjitha.

Ndodh shumë herë që partneri juaj mund të dijë diçka më tepër dhe nëse ju silleni si superior ndaj çdo gjëjë, rezultati në fund nuk do të jetë aq i kënaqshëm për ju.