Pas lindjes së dajlit të tyre Archie, princi dhe dukesha e Sussex-it janë kthyer në qendrën e vëmendjes së medias. Paparacët janë kthyer në shqetësim për çiftin aq sa i kanë detyruar të lënë rezidencën e tyre në Oxfordshire.

Ka qenë një agjensi e rëndësishme në Britani e cila ka dërguar një helikopter mbi banesëne tyre për të kapur foto nga mbjentet e ndenjes, kuzhina si dhe dhoma e gjumit. Këto foto u publikuan në rrjete të ndryshme duke provokuar reakimin e Princ Harry-t, i cili ka lajmëruar me urgjencë avokatët e tij.

Çifti i njohur nuk ka reaguar ende në një deklaratë për shtyp, megjithatë kjo pritet të ndodhë shumë shpejt nga përfaqësuesit e pallatit ‘Kensington’.