Ish-deputeti demokrat, Aldo Bumçi nga sheshi para Kryeministrisë u shpreh se populli do ta tërheqë zvarrë kryeministrin Edi Rama.

“Ky njeri duhet të hapë rrugë që ky vend të kthehet në një vend normal. ka humb llogjikën dhe kujton se do tërheq popullin zvarrë, por jo. Populli do ta heqë zvarrë atë.

Ajo që do të vijë do të jetë edhe më e rëndë deri sa të largohet vetë Edi Rama.

Largimi i tij është i pashmangshëm.

Është muaji i 4 që protestojmë dhe kjo është asgjë. Populli nuk do pranojë Ramën ta dhunojë”, tha ai.