Një ngjarje e rëndë ndodhi mesditën e sotme në Bulqizë.Një fëmijë 4 vjeçar ka konsumuar pa dashje një sasi helmi dhe ndodhet në rrezik për jetën. Pasi mori mjekimin e parë në spitalin rajonal ai u nis me helikopter për kontroll të specializuar në Tiranë.