Në ditën e dytë të vizitës në Beograd, Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu ka takuar Kryeministren Ana Brnabic dhe Ministrin e Jashtëm Ivica Dacic.

Në qendër të bisedimeve kanë qenë dy axhendat kryesore të Këshillit: ulja e tarifave roaming nga data 1 korrik deri në zerimin e tyre në vitin 2021 dhe njihja e diplomave në të gjithë rajonin për mjekët, dentistët, arktitektët dhe inxhinjerët.