A ju ka ndodhur që të tentoni të pastroni çdo qoshe të shtëpisë nga insekte si merimangat dhe ato sërish janë rikthyer?

Shumë njerëz e kanë të njëjtin problem. Megjithatë, ju ndoshta nuk e dini se merimangat nuk mund të durojnë erën e hibridit.

Kjo bimë gjithashtu do u ndihmoj që t’i hiqni qafe minjtë, përveç insekteve.J.J