Tani jemi mësuar që qytetari digjital i Berishës është një blof i sigurt. Me Berishën ose tallen ose e gënjejnë vazhdimisht por ai nuk i merr parasysh këto dhe vazhdon të bëjë gafë pas gafe.

I tillë është edhe rasti i Fierit ku Berisha shkruajti se për shkak se ambulanca nuk erdhi vdiq një pacient por e vërteta është ndryshe. Siç raporton dhe Spitali Rajonal i Fierit ambulanca ka mbërritur për tetë minuta në vendndgjarje dhe jo siç thotë Saliu.