Në sheshin “Nënë Tereza” është zhvilluar parada ushtarake ku morën pjesë rreth 1200 ushtarë nga Shqipëria, Britania e Madhe, Kroacia dhe Kosova.

Parada madhështore e “Albanian Lion 2018” ka sjellë zbarkimin në kryeqytetin shqiptar të shumë mjeteve luftarake helikopterëve dhe rreth 1200 ushtarëve.

Më poshtë në galerinë tonë virtuale do të mund të njiheni me disa prej momenteve spektakolare të paradës.