Nje problem teknik ne sistemin e gjendjes civile ka shkatuar probleme me ofrimin e sherbimeve te shendetesise elektronike.

Burimet bejne me dije se pas nderhyrjes se Agjencise Kombetare te Shoqerise Informative (AKSHI) sistemi eshte normalizuar dhe ka vijuar normalisht dhenia e sherbimit te sistemeve te shendetesise elektronike.