“Kryengritje”.

Kështu u shpreh Sali Berisha, edhe pas protestës së fikur të sotme.

Ai tha se nga sot nis kryengritja.

I pyetur se me çfarë formash do të bëhet kryengritja, ai tha se këtë e vendos udhëheqja e opozitës.

Lidhur me Ramën, Berisha tha se është konsultuar me ekspertë të huaj, dhe ata i kanë thënë se Edi Rama minimumi do të dënohet me 37 vjet burg.(TemA)