Një aksident është regjistruar këtë të mërkurë në Urën Vajgurore, ku një makinë e tipit Benz ka alë nga rruga duke shkaktuar plagosjen e rëndë të pasagjerit me inicialet A.K.

40 vjeçari ndodhet në gjëndje të rëndë dhe rrezikon jetën, por “fati” ka qenë ndryshe për shoferin e makinës, i cili ka marrë vetëm disa dëmtime të lehta.j.j