Zlatan Ibrahimovic ka lëshuar një tjetër ‘perlë’ nga ato të tijat. Së fundmi ai ka vendosur të bëjë 11-tëshen e lojtarëve më të mirë sipas tij.

Por ajo që vihet re është se mungojnë lojtarë si Messi, Ronaldo, Mbappe, Mardona e Pele.

Kjo ka ndodhur pasi Ibra mendon se ai i vetëm mund t’i bëjë të gjitha pozicionet , dhe ka zgjedhur 11 herë veten e tij.

“Dilema ime e vetme është trajneri, ndoshta do të jetë Zlatan” do të shkruante ai në postimin në twitter.

Kjo është e gjitha në kuadrin e një shakaje, dhe Zlatan njihet për to.