Cardi B brenda një kohe shumë të shkurtër u shndërrua në një prej këngëtareve më të njohura në gjithë botën.

Reperja njihet edhe për lirshmërinë e saj dhe natyrën pa komplekse dhe faktin se ajo gjithmonë flet hapur.

Së fundmi Cardi B, ka treguar me anë të një postimi në rrjetet sociale se çfarë bën para se të kryejë marrë dh ënie se ksuale.

Në Instagram e saj ajo ka shkruar:

Para s eksit, shkoj në tualet, bëj si ga ngstere dhe dal (si person normal dmth).’’
Kujtojmë këtu se kjo nuk është hera e parë, që Cardi B është kaq e hapur, pasi edhe më parë ajo ka bërë deklarata me të cilat i ka habitur të gjithë me ato që ka thënë.