Nuk komentojmë komentet e të tjerëve, aq më pak kur vijnë nga komentatorë profesionistë, por për çështjen e jelekverdhëve, Komisioni i BE mbështet presidentin Macron dhe autoritetet franceze, theksoi sot zëdhënësi i presidentit të BE-së, Juncker.

Zëdhënësi iu përgjigj pyetjes se çfarë mendonte Komisioni Europian për mbështetjen e shprehur nga anëtarët e qeverisë italiane ndaj jelekverdhëve.

”Qeveria franceze ka të gjithë besimin tonë për të zbatuar programin për të cilin presidenti është zgjedhur”, theksoi zëdhënësi.

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here