Kryetari I Partisë Demokratike Lulzim Basha do të udhëtoj nesër herët në mëngjes me linjën Tiranë Vienë shoqëruar nga djali I sh kryemisntrit Sali Berisha. Ai do të pritet në aeroportin e Vjenës nga Fatmir Mediu dhe së bashku do të marrin pjesë në nje takim me Presidentin e Asamblese Parlamentare te OSCE Giorgio dhe Sekretarin e Pergjithshem.

OSBE ka mbajtur qëndrim shumë të ashpër ndaj vendimit për dorzimin e mandateve të opozitës. Basha dhe Mediu do të tentojnë të zbusin qëndrimin e zyrës në Tiranë duke kërkuar bisdime me zyrat qëndrore të OSBE.