Lulzim Basha ka mbledhur sot disa gazetarë dhe drejtues mediash, për t’iu folur se çfarë është liria e medias dhe si duhet ta bëjnë ata gazetarinë.

Alba Malltezi, duke parë të pranishmit, ka ironizuar, duke shkruar si më poshtë:

“Shoh njeren qe i donte njerezit ti varte te palmat ne bulevard, tjetri plagosi gazetarin me 21 janar duke fshehur krimin, sot flasin per Median e Lire ne sy te te gjitheve.

Dhe disa “gazetare” i degjojne e mbajne shenime plot perulje e nderim… (jane kujdesur te ftojne vetem ata/ato qe u bejne fresk. Diskriminues ne opozite vetem katundi yne mund te prodhoje).

Jemi zero ne riciklimin e plehrave shtepiake… por ne riciklimin e… jemi fantastike.”