Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ndodhet në Uashington, ku të enjten mori pjesë në një konferencë të organizuar nga Instituti “Hudson”, lidhur me marrëdhëniet transatlantike.

Në një intervistë që i dha të mërkurën Zërit të Amerikës, Basha pranon kontratat me kompanitë lobuese në SHBA dhe shprehet se gjithçka është transparente por harron skandalin e zbuluar nga Mother Johns.

I pyetur se përse duhet të lobohet për Shqipërinë në SHBA kur të dyja vendet flasin për marrëdhënie të shkëlqyera, kreu i PD thotë se problemet e vendit kanë nevojë për një ekspozim më të gjerë…j.j