Që skandali të plaste në fillim të qershorit, duke përshtjelluar situatën politike,19 opozitës i duhej një “shërbëtor “ i mirë , përveç se i mirëbesuar edhe i mirëpaguar.

Burime të besuara nga autoritetet hetimore në Kosovë flasin për një dëshmi të Babales, i cili prej muajsh kërkon strehim politik.

Ai ka deklaruar se për të siguruar një bisedë me vëllain e ministrit të brendshëm, Agron Xhafajn, eksponent të rëndësishëm të Partisë Demokratike i kanë ofruar plot 100 mijë euro, nga të cilat ai ka marrë si parapagim vetëm 20 mijë .

Çështja e tij ende mbahet peng dhe autoritetet kosovare kanë marrë masa ekstreme për sigurinë e jetës së tij. /CNA.al