Gjinjtë janë një prej “armëve” më të forta tek një femër, para të cilëve meshkujt dorëzohen. Siç raporton
‘Corriere della Sera’, në disa sajte amerikane është i nxehtë më shumë se kurrë debati lidhur me përmasat e
tyre.
Rezultatet nuk lënë dyshime, më të preferuarit janë gjinjtë e vegjël. Më poshtë gjeni 9 arsye:
Mund të flihet përmbys pa problem
Gjinjtë e vegjël e bëjnë një femër të duket më e vogël
Me pak stërvitje në palestër, nuk rrezikohet që të varen
Nuk rrezikoni fare as kur vraponi
Gjoksi i vogël garanton një pozicion trupi më korrekt.
Kush ka gjinj të vegjël nuk ka vështirësi në zgjedhjen e reçipetave
Studimet kanë zbuluar se femrat me gjinj më të vegjël kanë më pak mundësi për t’u prekur nga tumori i gjirit.
Mund të rrinë pa reçipeta fare.
Sipas revistës ‘Psychology Today’, meshkujt e biznesit janë më të tërhequr nga femrat me gjinj të vegjël, duke i
cilësuar simbol sigurie dhe intimiteti.j.j