Në Tropojë të gjitha akset rrugore janë të kalueshme pa zinxhira, si pasojë e pastrimit të rrugëve nga dëbora.

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën të ditur se “ka përmirësime të ndjeshme në akset e Tropojës. Falë kriposjes gjatë natës të gjitha akset qarkullohen pa zinxhir,si: Koplik-Bogë, Bajram Curri-Fierzë, Bajram Curri-Kam, Bajram Curri Valbonë, Kukës – Krumë, Ura Bujanit-Qafë Morinë, Guri i Zi.

Që prej fillimit të janarit vendi ynë është përfshirë nga reshje të dendura dëbore, si dhe ulje të ndjeshme të temperaturave.

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here