Instagram ka sjellë një opsion të ri, të quajtur “Ask me a question” (Më bëj një pyetje), nga ku ndjekësit i bëjnë pyetje personit dhe ai ju kthen përgjigje publikisht, nëse do.

Kësaj risie i është bashkuar edhe Armina Mevlani, e cila iu ka kërkuar ndjekësve të saj t’i bëjnë pyetje të ndryshme.

Më poshtë janë disa nga pyetjet dhe përgjigjet që iu është përgjigjur Armina.