Blogerja Armina Mevlani në pjesën më të madhe të rasteve i shoqëron postimet e saj tëshkruara në anglisht.

Kjo për shkak se fansat e saj janë nga anë e kënd botës.

Për të hequr dyshimet e të gjithëve ajo ka treguar një statistikë të profilit të saj.

Duket se pjesa më e madhe e ndjekësve të bukuroshes shqiptare janë amerikan, rusë, meksikanë dhe kolumbianë.

Ndjekësit nga shqipëria janë në të njëjtë përqindje me ata rusë. Do të habiteni, por ja që qenka e vërtetë.