Ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca, ka zhvilluar këtë mesditë një takim me kreun e KLP, Gent Ibrahimi.

Gjatë takimit, kreu i diplomacisë evropiane ka vënë theksin te SPAK, duke kërkuar funksionimin urgjent të strukturës, që do të luftojë krimin e organizuar dhe korrupsionin në të gjitha nivelet. “KLP në fazën e fundit të përzgjedhjes së kandidatëve. Është shumë e rëndësishme që SPAK të funksionojë sa më shpejt të jetë e mundur, për të përmirësuar luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”, shkruan Soreca.