Agjencia e Legalizimit Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave Ndërtimeve Informale ka bërë publike emrat e personave për qarqet e Beratit, Durrësit, Elbasanit dhe Gjirokastrës për të cilët janë përfunduar procedurat dhe mund të paraqiten për të tërhequr lejet e legalizimit.

“Njoftohen të gjithë qytetarët që kanë emrin në liste ti drejtohen drejtorive përkatëse për të tërhequr lejen” thekson ALUIZNI përmes një njoftimi. Ndërkohë që ALUIZNI publikon edhe listën e personave që nuk e kanë tërhequr lejen në qarkun e Tiranës.

Lista Berat

Lista-Lezhë

Lista- Lushnjë

Lista- Gjirokastra

Lista-Elbasani

Lista-Kukes

Lista-Sarandë

Lista-Durrës

Lista-Fier

Lista -Tirana-1

Lista-Tiranë 2.

Lista-Kamëz

Lista- Kavajë