Një tjetër imazh të ‘nxehtë’ e ka hedhur përsëri në Instagram.

Në këtë foto, bukuroshja shqiptare, Alesia Bami shihet e hipur në një motor dhe dukej sikur po i prekte lulet sipër saj, shkruan Syri Kosova.

E me këtë gjysmë ulje që bëri, ajo rrezikoi të rrëzohej.

Sido që të jetë, ajo dukej fort se ksi.