Pas takimit me presidentin Ilir Meta për t’i rekomanduar se kur duhet të jetë data e zgjedhjeve, dy nga aletatët e Partisë Demokratike, Nard Ndoka dhe Vangjel Dule kanë zgjedhur të relaksohen.

Ata kanë zgjedhur të konsulojnë disa birra me kikirika nën shoqërinë e njëri-tjetrit për t’u freskuar nga temperaturat e larta.

Ndërkohë, tryezës së tyre sot i ka munguar Dashamir Shehi i cili zakonisht shihet bashkë me ta duke u ç’lodhur në baret e kryeqytetit.