Lulzim Basha është një ndër të shumtit në këtë vend që NUK LEXON! Ajo i dërgon një seri me SMS titrash propagande dale nëpër TV me detyrim dhe Atë-Lulzimin e zënë, bie si i dehur!

Për shkak se nuk lexon, nuk di! Por është edhe më keq, Ai-Lulzim Basha nuk di por edhe nuk pyet! Ka krenarinë e të marrit që edhe pse nuk di, Ai i di të gjitha! Për shkak të kësaj, gënjen si Ai vetë-Lulzim Basha!

Fakt;

Nga Janari deri në fund të Korrikut, janë regjistruar 12. 697 sipërmarrje të reja, thuajse 60 në ditë. Nuk jane sipermarrje te qeverise, por pa diskutim jane sipermarrje te klimes se krijuar nga qeveria;

Favoreve fiskale që nuk kanë ekzistuar kurrë më parë për të vegjlit e të mesmit, turizmin e agroturizmin, bujqësinë; Favore fiskale-të gjitha, të forcuara edhe më shumë duke nisur nga janari i vitit te ri!

Kjo është e vërteta!

Propaganda banale e Lulzim Bashes nuk e zhben te verteten; Me e rendesishmja,

NUK ZHBEN FAVORET FISKALE QE SIPERMARRJET E LIGJSHME PO MARRIN CDO VIT!