Women’s Health rendit një sërë karakteristikash që ju bëjnë shumë të mirë në shtrat;

Nuk duhet të jeni paragjykues dhe të analizoni mendimet e shfrenuara të partnerit tuaj.

Duhet të jeni shumë kreativ
Mendoni për seksin gjatë gjithë kohës

Kur nuk jeni egoist dhe kur mendoni për kënaqësinë e të dyve, jo vetëm për kënaqësinë tuaj.

Kur eksploroni vende të ndryshme, të paktën njëherë në jetë
Kur shijoni vetminë në shtrat

Kur jeni spontanë
Kur jeni të palestruar

Kur qeshni me partnerin.j.j